a
English   | Russian 
 
Partia Kalinderu Atractii turistice
INFO GENERALE


Vila Cristina este situata la 930 m altitudine, intr-un cadru natural deosebit, la poalele Muntilor Caraiman si Costila.

Din vara aceasta "Pensiunea Cristina" in urma reclasificarii a fost upgradata ca si "Vila Cristina" si detine un numar de 46 locuri de cazare distribuite in 6 camere 3*, 2 apartamente 3*,1 apartament 2* si 10 camere 2*

Societatea noastra va poate asigura servicii de cazare la standarde 2* si 3*, conform acodului Ministerului Turismului, intr-o locatie situata in statiunea montana Busteni, o constructie relativ noua cu o tradite de aproximativ 10 ani in domeniul ospitalitatii.
Deasemeni va putem asigura si servii complete de masa in restaurantul rustic din cadrul locatiei Vila Cristina.Putem organiza mese festive (nunti, botezuri, onomastici), banchetele elevilor.
Sala de seminarii, cursuri conferinte cu maxim 35 locuri.

Serviciile noastre se completeaza si cu o oferta de agrement: cursuri de schi cu instructori specializati, animatie de cabana, trasee montane, trecking, foc de tabara si seara de cabana, excursii de o zi la obiective turistice (muzeul Peles-Sinaia, Cota 1400, muzeul Cinegetic-Posada, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra-Brasov). Asiguram la cerere si servicii de transport bagaje si transfer turisti de la\la gara sau aeroport.

Vila Cristina este departe de factorii de poluare, zgomot si stres, chiar la liziera padurii. Imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit.


Aici te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane.

Camerele sunt toate cu grup sanitar propriu, cu dus, iar apartamentele au bai cu cada.
Toate camerele au televizoare color cu antena prin cablu, iar apartamentele si garsonierele sunt dotate si cu frigidere.

6 camere Duble 3***
6 camere Tiple 2 **
5 camere Duble 2 **
1 Apartament 4 pax, living bucatarie 3***
1 Apartament 4 Pax 2**
1 Apartament 6 Pax 3*** (2 dormitoare, living, 2 bai)

Apartament 2**
Camera 3***
Camera DBL 2**

Rezerva >>


Facilitati:

• Numar minim locuri de cazare in camere duble, triple, garsoniere apartamente - 46
• Numar maxim de locuri de cazare, pentru tabere, excursii, banchete elevi si studenti - 60
• Restaurant - capacitate 45 de persoane
• Sala multifunctionala - reuniuni, seminarii, conferinte, evenimente speciale - capacitate 30-35 de persoane
• Salon pentru divertisment - bar, biliard, darts, tonomat cd-uri audio
• 2 terase cu gratar

• Acces Fax, Internet
• Inchirieri jocuri: remi, carti de joc, monopoly, table

• Inchirieri biciclete, sanii

Rezerva acum!!! >>

 
© 2011 Pensiunea Cristina